B&B de ZIL ligt ten midden van het landschapspark de Merode. Elke dag genieten wij hier, net zoals jij, van de natuur, de uitstraling, de omgeving… 


Én we plukken daar ook de vruchten van. Want mee dankzij het gebied, haar inwoners en bezoekers houden wij onze zaak draaiende. We zitten dus met de Merode-vlinders in onze buik, we zijn dolverliefd op dit gebied!

We dragen dan ook met plezier ons steentje bij! En hopen stiekem dat je als bezoeker dat ook wil doen…

Samen met andere ondernemers doen we daarom mee aan ‘Geef en Beleef de Merode’.

Ons doel? Bezoekers, zoals jij, de pracht en de meerwaarde van het landschapspark de Merode doen ontdekken. En overtuigen om samen hierin te investeren... Want, met ‘Geef en Beleef de Merode’ krijg je als bezoeker de kans om iets terug te doen voor het gebied. Om zo mee te helpen dat iedereen er in de toekomst mee van geniet.

Dus praten wij erover met jou én zamelen wij mee vrijwillige giften in. Je kiest zelf of je, samen met ons, ook een steentje bijdraagt. Of anders gezegd een eurootje. Dit kan door jouw kleingeld in ons donatiepotje te doneren.

Met het ingezamelde geld investeren we in het beheer, behoud en de vergroting van de vlinderpopulatie in het gebied. Zodat al deze pracht in de toekomst iedereen blijft verwonderen.

Ervaar het zelf! Geef, beleef en krijg ook de vlinders in je buik van de Merode!made by Fred