Luxe de ZIL ontbijt...

Ook zonder overnachting kan u bij ons komen genieten van een zalig LUXE ontbijt!

B&B de ZIL opent zijn deuren voor een overheerlijk ontbijtmoment. Kom genieten met z'n tweetjes, vrienden, familie, collega's, ... van een gevarieerd ontbijt met streekproducten en eigen(tijdse) bereidingen. Je kan bij ons elke dag terecht en dit vanaf 8u30 tot 10u. We werken steeds op reservatie en het aantal plaatsen is beperkt tot 12 personen.

Wat mag je verwachten?

Koffie en thee is er naar hartenlust, gezonde fruitsappen en/of smoothies ontbreken natuurlijk ook niet, én voor wie de dag graag bubbelend begint schenken we graag een glas cava. Ons ontbijt wordt rijkelijk opgediend aan tafel: overheerlijke verse (seizoens-)fruitsalade, yoghurt van de plaatselijke zuivelboerderij, ontbijtgranen, verse broden en broodjes, verschillende soorten beleg, een eitje met of zonder spek, zwarte pens en meer van dat soort lekkers. En uiteraard sluiten we af met heerlijke dessertjes.

Kortom héél wat lekkers om jullie te verwennen.

De prijs voor dit heerlijk vers en uitgebreid ontbijt bedraagt 27 euro per persoon. Reserveren doe je via 0494/502 968, of via de contactpagina met vermelding van de dag, het gewenste uur en het aantal personen. Gelieve tijdig te reserveren zodat we u niet hoeven te ontgoochelen.